Târgul Internațional de Arte Vizuale
Se încarcă

Aurel Pătrașcu,

președinte Asociația Socioculturală Concept

Pictor cu renume internațional, unul dintre cei mai din România, dar și în colecții internaționale (Franța, Belgia, Olanda, Luxemburg, Italia, Scandinavia, Tokyo, Egipt și America).

"Am pus bazele TIAV cu 23 de ani în urmă. Este primul proiect de anvergură mari artiști plastici contemporani români, lucrările sale aflându-se în cele mai importante colecții private si de stat destinat pieței artei vizuale din România, creat ca o platformă de promovare a artiștilor contemporani și a istoriei artei plastice naționale. La fiecare din edițiile anterioare, organizate în locații deosebite precum Muzeul Național de Artă, Palatul Cotroceni, Teatrul Național, Romexpo, au participat aproximativ 500 de artiști plastici și nu numai"

Magdalena Ștefănescu Darvari,

director Asociația Socioculturală Concept

Rescriem istoria unui proiect de succes. Revenim în 2021 cu o nouă ediție a TIAV, la 23 de ani de la primul eveniment destinat artei plastice organizat în România.

"Receptarea actului artistic ca fenomen social s-a schimbat, vizibil, în bine. Am îngropat «Cântarea României», oricât s-ar strădui unii să o continue. Nu mai rezonează. Spiritele s-au subțiat, au devenit receptive și au învățat să se muleze pe estetic și pe frumos. Ne preocupă să recreăm prin aceste evenimente culturale modalitățile de afirmare a arhetipului național."